lauantai 14. toukokuuta 2016

hohhoijaa

Kaikkeen sitä ryhtyykin :D Ensin aloitan koulun Rovaniemellä ja käyn sitä sitten 3 viikkoa.. tämä koulutushan olisi kestänyt 10 kuukautta mutta oli se pakko jättää kesken koska tuli pari muuttujaa matkaan.

Tai no yksi muuttuja :) nimittäin päätettiin sitte hellun kanssa pistää hynttyyt yhteen ja siinä sitten pari viikkoa suunniteltiin muuttoa ja pakkailin sekä hoidin asioita mitä pitää hoitaa.

Eilen sitten muutin pois Rovaniemeltä.. Oli seki kyllä taas oikeen älynväläys tää homma (ei en kyllä kadu) ensinnäki päivä oli 13 ja vielä perjantai... Sohva ei meinannu millää mennä kellekään kaupaksi! ei meinannu itseasiassa edes ilmaseksi.. Vasta sitten se meni ku kaveri laitto siitä ilmotuksen o.O muuten ei mitää.. Alkuun pidin sohvasta 30e hintaa joka ei ole paha hyväkuntoisesta sohvasta.. hintaa laskin 2 pv ja lopulta pistin et tulkaa ilmaseksi hakee pois.. mutta ei perkele ei menny ennen kaverin ilmotusta..

Yritin sitä saatanan sohvaa Spr:n konttiinkin tarjota mutta pirulaiset ei olisi voinut tulla hakemaan sen ku vasta maanantaina! ja sehän ei käyny ku en enää Rovaniemellä silloin ole.. No onneksi yksi nainen tuli sitten katsomaan sohvaa ukkonsa kanssa ja päättivät viedä pois. Yksi kivi vierähti siinä sitte sydämeltä.

No seuraava vaihe, hmm missäs se kaveri on, sillä oottaisi hylly ja patjat täällä.. no ei aamusta tulee viestiä että tuli joku palaveri. Sitte ku seuraavan kerran otan yhteyttä niin nuorin poika niin pahalla päällä että oli pakko laittaa se päikyille... No ei siinä kerkes tulla tavaroille kyyti ni ei siinä enää voinu odotella kaveria. Mullahan kaverit on tämmösiä kivoja jotka ei pidä sovitusta kiinni :D

Näin sitte sinne vanhaan kämppään jäi vielä kaverille menevät tavarat ja joudun siis tämän kuun aikana vielä käymään Roissa. Mut eikait siinä eikhää tässä asiat järjesty.

mut joo ehkä myöhemmin lisää kuulumisia =) olkaa kiltisti ja hyvää kesän odotusta! kyllä se sieltä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti