torstai 21. huhtikuuta 2016

hih

oonpas taas muistanu tätäkin kirjottaa :D

Paljon on kyllä tapahtunu viime kerrasta, ensinnäkin valmistuin sitte viime toukokuussa Hevosenhoitajaksi! Jee nyt mä oon "ammattilainen" tosin se paska homma on että täällä lapissa ei ole työpaikkoja tälle alalle :(

Tosiaan muutin sitte takasin Rovaniemelle sitten koulun jälkeen ja olinkin syksyllä sitten työkokeilussa yhdellä ravitallilla ja siellä viihdyin todella hyvin. Harmi vain että alko niskat olemaan niin paskassa kunnossa että ei enää pystyny jatkamaan ja muutenkin työkokeilua olisi voinut jatkaa vain sitte 3kk, kun puolivuotta saa olla työkokeilussa..

No sitte tammikuussa taas olikin työtöntä aikaa joka kesti sitten huhtikuuhun saakka ja päätin sitte että nyt loppu ja hain puhdistuspalvelualan koulutukseen ja pääsin sinne. Se alkoi sitten viime viikolla ja nyt ku on pariviikkoa sitä käyty ni oon mie kerenny miettimään että mihin helvettiin mie olen ryhtynyt. Mutta jos jotain positiivista pitää ajatella ni ainakin tältä alalta löytyy TÖITÄ..

Niin ja uuden hellunkin löytäny oon mut välimatka vähä piinaa. Mutta eiköhän siitäkin selviä <3

no mut joo siinäpä taas vähä kuulumisia. Niin ja muutenkin menee todella hyvin ei ole ees ollu masentelua vaikka elämä onkin tässä välistä potkinu päähän. Ja se että saan olla tuon ihanan karvalapsen kanssa nyt niin on ihan parasta <3
jos pari runoakin tänne kirjottais ku RRään ei voi ku ei oo tilaa xD pitää vissii ostaa sieltä tilaa että sais lisää sinne lisättyä kans.

"Älä kysy, en ehkä vastaa. Katso silmiini, niin voit nähdä vastauksen."

"Sinä olet rakkauteni, unelmani, toivoni. Olet turvallinen syli johon voin nukahtaa."

"Pieni sydän, se etsi ja särkyi. Alkoi etsimään uudestaan ja törmäsi toiseen pieneen sydämeen särkyneeseen. Päättivät nämä pienet sydämet kulkea yhdessä liimaten palat yhteen, parantaen toisensa"

No olipas siirappista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti