sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

kesä ja kärpäset

Niin se kesä tulla tupsahti, eikä pahemmin ole huonoja ilmoja ollunna.

Lomaha mulla alkoki jo 17 pv, joten tässä ollaa oltu sitte iha rennosti, viikon vietin serkun luona järvenpäässä ja sen jälähkee siirryttii koiruuden kanssa rovaniemen junaan matkaamaan, kimpsuineen ja kampsuineen.. no nyt ollaa oltu rovaniemellä sitte tää seuraava viikko. ja ristus sentää on ollu kuuma, melkei koko viikon ollu sitä lähemmäs 30 astetta lämmintä, taitaa tämä päivä olla se viilein päivä, näyttäis olevan pilvistäkin.

Tiistaina ja keskiviikkona kävin mäntyvaaralla hoitamassa kavereiden heposet, päivä ruokkimassa ja karsinat putsauttamassa =) mukavaaha toi oli mutta matkalla kärähdin totaalisesti ja jalkaan tuli semmoset 6-7 rakkoa. Matkaaha ei tullu yhen päivän aikana ko lähemmäs 14km..

Sain mie kuulla ikäviäki uutisia tällä viikolla, kuulin että on entisen tyttöystävän pikkuveli riistäny hengen itseltään :/ jotenkin se vain pysäyttää ja pistää miettimään, että miten semmonen ihminen joka lapsena oli niin elämän iloinen ja vilkas voi mennä niin matalalle ettei löydä enää toista mahdollisuutta? ja se pistää kans miettimään että onko sitte nämä miespuoliset niin itsepäisiä etteivät apua pyydä? saati kerro pahasta olostaan jollekkin joka kuuntelisi ja sillä tavalla sais purettua sitä omaa pahaa oloaan vähäsen pois? mutta mikäpä mie olen sanomaa, iteltä meni kauan aikaa oppia sanomaan että nyt on paha olla..

Ja on sitä mietitty että jos mulla ei olis näin ihania ystäviä mitä mulla nyt on että olisinko tästä maailmasta selvinny? Varsinki nämät ihmiset jotka tässä viimesen 2 vuoden aikana on tullut elämään on mulle kaikki kaikessa, net saa mut melkein päivittäin nauramaan jutuillansa, ja näkemään elämän valoisatkin puolet :) heille olen kiitoksen elämästäni velkaa <3 ilman heitä en varmaan tässä naputtelisi näitä tekstejä.

Ikävä on kova mutta kyllä me nähdään loman jälkeen ja lomalla näkee varmaan muitakin ystäviä =)

cascada - summer of love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti