sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvä Suomi

Joo on kyllä ollu ilo katsella tuota suomen pelaamista ku on tullu voittoja, ainoa miinus oli häviö usalle, mutta seuraavan kerran näytetään mistä kana pissii!

Venäjä ottelua oli erittäin kiva katsoa varsinkin ku venäjä hiiltyi kun huomasi etteivät millään voi voittaa ottelua :D ja huonoja häviäjiä ne todella  on mitä nyt on tässä tullu huomattua, varsinki ku on tuo naapurimaan mediakin menny tekasemaa kommentit sun muut :D

Granlundkin pääsee nyt sitte pelaamaan! saadaan hyvä pelaaja lisää, vaikka aluksi näytti et mitä räkänokkia sinne on laitettu pelaamaan mutta hyvinhän noi on vetäny nyt, olen positiivisesti yllättynyt tästä! Jatkakaahan suomen pojat samaan malliin. Ja varsinkin Raanta on ollu ihan sika hyvä molari! ei raantaa rakkampaa :P

Joo se alkais viimeinen viikkokin koulussa =) sit lähetäänki 6 viikon kesälomalle jonka jälkee alkaaki armoton kesätalli jakso =) Mutta tyytyväinen olen ollut tähän koulu vuoteen vaikka poissa oloja onkin ollut =) varsinkin olen tyytyväinen kun kursseja tähän mennessä on tullut täyteen semmoiset 21,5 kurssia joten se olis enää niinko 98,5 kurssia suorittaa ni homma olis purkissa =) Syksyllä alkaakin sitten kasvattaja-linjaset opinnot ja meitä oppilaita onkin sillä linjalla hurjat 3 kappaletta :D kaikki muut suuntautu harkkari tai ravipuolelle (ihan hulluja)

Kesäloma jos olis heppa täytteinen, kävis kaverin siskon tallilla vähä ratsastelemassa ja ja sit rovaniemellä viettäis sitte toisen kaverin ravitallilla aikaa <3 ja kävis moikkaamassa Colttia (Colorado Laukko) ja kävis myös moikkaamassa ihania rakkaita kummipoikiakin <3 ei varmaa paljoo tuu oltuu paikoillaan lomalla =))

rillataan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti