perjantai 8. heinäkuuta 2016

Heinäkuun helteet

Noni tästä on pieni tovi kerenny vierähtää ku viimeksi kirjoitellu.

Olen nyt asunut Pelkosenniemellä kohta 2 kk, itseasiassa 2kk tulee täyteen 13 pv eli ensiviikolla.

Kehenkään en ole vieläkään kerennyt hirveemmin tutustua mutta eiköhän se tästä. Ensiviikon maanantaina pitää mennä kirjottaa sopimus että aloitan pajalla työkokeilu hommat sitten tiistaina.

Myös mahdollisuus ja toiveet korkealla että sitten elokuussa minulla on mahdollisuus aloittaa catering/vastaanottovirkailija aikuiskoulutus pyhällä. Kuulemma on mahdollista että saisi kimppa kyydin täältä sinne ja takasin kun muutama ihminen kuulemma sielä käy töissä. Ite kun en sitä autoa omista ni siinä olisi tullut vaikeus liikkumisen suhteen kun ei pyhälle täältä mene ku aamusin bussi ja iltapäivällä ei mitää :D joten siinähä olisit sitte kävelly sen reilu 20km työ/koulupäivän jälkeen.

Myös odottelen vastausta et josko voisi mennä tutustumaan tuossa pyhän lähellä olevaan talliin että jos siellä mahdollisesti olisi hommia jota touhuta silloin tällöin. Ihan vaa touhuamisen takia ei että tarttis ees maksaa mitää (vaikka olisihan se rahakin kiva :D) talli on kuulemma erikoistunut lännenratsastukseen joten ehkäpä sitä vois sitte miettiä että jos joskus alkais hyppii sinne hepan selkää kanssa, johan tästä on reilusti yli vuosi ku viimeksi ratsastanut.

Hevosia on kyllä vähän ikävä. Mutta onneksi sain kavioterapiaa juhannusviikolla kun kävin rovaniemellä reilun puolentoista viikon reissun. Samalla sitte tuli käytyä kaverin tallilla kattelemassa heposia ja niitä aivan syötävän suloisia varsuleita <3 yksi orivarsa ja yksi tamma. Ja tietenkin Bellan viimevuotinen varsuli vili (worldwide storm), tallilla sai muutakin tassuterapiaa <3 oli nimittäin jälleen tallin kisuli pyöräyttänyt muailmaan kolme aivan yli suloista pentua. Kaksi mustaa joista toisella oli valkoinen papinkaulus leuan alla ja toinen musta jolla pari pientä valkoista haiventa, sitten vielä sydämeni viejä harmaaraidallinen syötävän suloinen kollipentu <3 siitä kisusta tuli niin mieleen minun edesmennyt viivi kisu, tosin viivi oli vähä sinisenpään vivahtava ja tyttö. Mut muuten niin saman oloinen lapsukainen kun viivi oli pentuna. Ah jos olis vaa mahollista ni ryöstäisin sen kisun tänne. Tosin mun ukko ei ehkä iha innostuisi asiasta että kissa vielä tähä talouteen :D Mut katotaan, ehkä sitte jos joskus asuu omakotitalossa ni sitä vois sen kisulin tai kaks hankkia ;) plus tietenki lisää koiria :'D

Mut joo otsikko kertoo kaiken. Tää alku heinäkuu on ollut ihan turkasen kuuma. Ei niinko mitää rajaa tälle kuumuuden määrälle, ku miettii että me asutaan tällä hetkellä yksiössä! juuri niin yksiössä, kaksi ihmistä ja iso koira ;D Tietenkin tämä on rivitalo mutta ei voi piettää ovia auki et tulis läpi tuuletus koska A) tulee helvetisti itikoita sisää (niitä on ihan mahottomasti tänä vuonna) B) koira ottaa ritolat. Pyry käyttää tilaisuuden hyödyksi ja häippäsee maailmalle :D ainahan se kotio tulee mut ikävää se on et se laukkoo sit tuolla pitkin pitäjää.. No ainakaa ei tarvii pelätä et jos se nartun löytäis et tulis pikku pyryjä ku on herralta kuiten pallit aikoja sitten poistettu.

Noo mutta tässähän taisikin olla rustausta ihan kerrakseen joten kirjotellaanpa taas vähä lisää myöhemmin =) Loppuun vielä pari kuvaa helteen tainnuttamasta piskistä joka on iha retard :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti